30.06.2012

Jūrmalas pludmale vienā no lielākajiem Lielbritānijas ziņu portāliem aol.co.uk tūrisma un atpūtas sadaļā atzīta par vienu no desmit pasaules skaistākajām pludmalēm.

2.04.2012, db.lv

Vairākas Jūrmalas asociācijas un biedrības nosūtījušas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības lietu ministram Edmundam Sprūdžam, kā arī Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai paziņojumu, kurā prasa atlaist Jūrmalas pilsētas domi.

10.04.2012, Db.lv

Igauņu uzņēmējs Marts Vūglaids vērsies tiesā ar prasību piedzīt sešus miljonus latu no «Jūrmalgeitas» uzņēmēja Almanta Polikēviča un divus miljonus no Jūrmalas domes, jo uzskata, ka ir piekrāpts.

Diena.lv., 5.04.2012.

Jūrmalas pilsētas dome ceturtdien nolēma nodot sabiedriskajai apspriešanai jaunu, precizētu Jūrmalas teritorijas plānojuma turpmākajiem 12 gadiem redakciju un vides pārskata projektu, atceļot 2011. gada 15. decembrī pieņemto Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojuma galīgo redakciju, portālu Diena.lv informēja domes pārstāve Elita Cepurīte.

2.05.2012. Diena.lv

Pēc iepazīšanās ar lietas materiāliem par Jūrmalā nenotikušu ārvalstu vēstniecību ēku būvniecību komisijas deputāti atzina, ka ir pamats domāt par sabiedrības maldināšanu un manipulācijām Jūrmalas detālplānojuma grozīšanā, mainot dabas teritoriju uz apbūves teritoriju, lai tajā varētu izbūvēt ekskluzīvas dzīvojamās ēkas, pēc Pieprasījumu komisijas sēdes trešdien atzina Saeimas Pieprasījumu komisijas priekšsēdētājs Romualds Ražuks.